Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με την... ματιά της "ΚΕΡΚΙΔΑΣ"

Α' ΕΠΣΗ: Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με την... ματιά της "ΚΕΡΚΙΔΑΣ"

Ημέρα των γηπεδούχων μπορεί να χαρακτηριστεί η προχθεσινή 9η και τελευταία του α΄ γύρου, του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΗ, αφού τρεις από αυτούς νίκησαν και δύο παραχώρησαν ισοπαλίες.

Μετά τα προχθεσινά αποτελέσματα, έχουμε νέο δίδυμο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία πάτησε για πρώτη φορά ο Τριπόταμος, που εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών της πρωτοπόρου Αγκαθιάς και συγκατοικεί πλέον μαζί της.

Το ντέρμπι κορυφής, που επισκίασε όλα τα άλλα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής, ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό. Αγκαθιά και Νάουσα διασταύρωσαν τα ξίφη τους (1-1) μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλά νεύρα και διαμαρτυρίες, το οποίο ολοκληρώθηκε με σημαντική καθυστέρηση. Το χαμένο πέναλτι των Ναουσαίων στο πρώτο μέρος, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, οι δύο αποβολές παικτών των φιλοξενούμενων μετά το 0-1, κυρίως για τον χρόνο που δόθηκαν και η ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα, με ένα πέναλτι που απέφερε διαμαρτυρίες ένθεν και ένθεν, αλλά δίκαιο που φωνάζουν έχουν οι Ναουσαίοι, γιατί της ανατροπής προηγήθηκε πασιφανές επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα τους, ήταν τα βασικά «συστατικά» των διαμαρτυριών, για την διαιτησία του Μαυρίδη.

Κατά τα άλλα, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Τριπόταμος. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το «Χ» στο ντέρμπι της Αγκαθιάς, κερδίζοντας 4-0 του Ροδοχώρι, ενώ πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ με κεφαλιές.

Το νικηφόρο σερί της Μελίκης, η οποία είχε τέσσερις σερί επιτυχίες, έκοψε το Σάββατο το Μακροχώρι, που ήταν ψυχωμένο και αποφασιστικό και κέρδισε με 2-1. Συγχρόνως οι νικητές μίκρυναν την «ψαλίδα» από τους Μελικιώτες, στην προσπάθεια των δύο προχθεσινών αντιπάλων, για μία θέση στην πεντάδα των πλέιοφ.

Δυσκολεύτηκε κόντρα στον μαχητικό Άχθο Αρούρη η Αγία Μαρίνα. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασε γρήγορα και τελικά πήρε τη νίκη με 3-1.

Ιδιαίτερα "ανατρεπτικό" αλλά χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Κουλούρας με τον Κοπανό, με τους θεατές να παρακολουθούν δυο ανατροπές, αλλά το ματς τελείωσε στο 3-3.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 3-3

Σκόρερ: 23’ Κωστογλίδης 0-1, 46’ Ορμανίδης Α. (αυτ.) 1-1, 51’ Καλφούτζος 2-1, 69’ Ορμανίδης Σ. 2-2, 76’ Λύτης 2-3, 86’ Π. Μποζίδης (αυτ.) 3-3.

Διαιτητής: Γαβράς

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 4-0

Σκόρερ: 22’ Γιόνδης, 40’ Μπέσσας, 80’ & 87’ Μετάι

Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΑΓΚΑΘΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ 1-1

Σκόρερ: 57’ Ηλιάδης 0-1, 98’ Κίτσας Γ. (πεν.) 1-1

Διαιτητής: Μαυρίδης

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 3-1

Σκόρερ:  50′ Κακαβέλας  0-1, 53′&70′ Μουστάκας 2-1, 87′ Λέκα3-1

Διαιτητής: Νησελίτης

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΜΕΛΙΚΗ 2-1

Σκόρερ: 24′ & 59′ Φωτόπουλος 2-0, 65′ Ηλιάδης 2-1

Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS