Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κίνηση για συγχώνευση Αγκαθιάς - Αλεξάνδρειας!

Κίνηση για συγχώνευση Αγκαθιάς - Αλεξάνδρειας!

Χθες το βράδυ στην Αλεξάνδρεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση παραγόντων της τοπικής ομάδας και της Αγκαθιάς, με επικεφαλής τον πρόεδρό της τελευταίας Δημήτρη Ματσούκα.

Θέμα συζήτησης σε αυτή την συνάντηση ήταν το πώς μπορεί να επιτευχθεί η συγχώνευση των δύο ιστορικών συλλόγων, της Νίκης η οποία από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ και του ΑΜΣ που βρίσκεται στην Β΄ κατηγορία.

Μία τέτοια προσπάθεια, δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, αφού τα τελευταία χρόνια, πάντα ο ισχυρός άνδρας της Νίκης, Αριστείδης Ματσούκας έριχνε την ιδέα, αλλά δεν έβρισκε την απαιτούμενη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.

Χθες έγινε μία πρώτη βολιδοσκόπηση, με συγκεκριμένη στόχευση: Η Αλεξάνδρεια να πάρει τον ΑΦΜ της Αγκαθιάς και την θέση της στην Α΄ ΕΠΣΗ (ίσως και στην Γ΄ Εθνική, αν μειωθεί δραματικά ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν φέτος συμμετοχή) και η δεύτερη να αγωνιστεί με αυτό της Αλεξάνδρειας στην Β΄ ΕΠΣΗ.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, δεν θα τραβήξουν όμως σε βάθος, αφού θα πρέπει σύντομα να γνωρίζουν οι άνθρωποι και των δύο ομάδων, σε ποια κατηγορία θα πάρουν μέρος, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία τους, εν΄ όψει της νέας περιόδου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS