Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κοντά στο «μπαμ» με Μουρατίδη ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας!

Κοντά στο «μπαμ» με Μουρατίδη ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας!

Να… ταράξει τα νερά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της ΕΠΣ Ημαθίας θέλει ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας!

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στις φετινές εντυπωσιακές κινήσεις που έκανε, με την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Βέροια, Αργύρη Μουρατίδη!

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που αγωνίστηκε επίσης σε ΦΑΣ Νάουσα, Θύελλα Φιλώτα, Αλμωπό Αριδαίας και Λευκάδια, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη «Βασίλισσα του βορρά» και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε προχωρημένες συζητήσεις με το Μέγα Αλέξανδρο.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρόκειται σίγουρα για μια σπουδαία κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Αγίας Μαρίνας!

ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Η αναζήτηση ομάδας από την Θεσσαλονίκη για την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στον γειτονικό νομό απέδωσε και έτσι ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Κουφαλίων, το ερχόμενο Σάββατο, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί αγωνιστικά η μετατόπιση της έναρξης του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας κατά μία εβδομάδα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS