Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΠΣΗ: Ανακοίνωση για τις θέσεις των Ενωσιακών Προπονητών των Μικτών Ομάδων

ΕΠΣΗ: Ανακοίνωση για τις θέσεις των Ενωσιακών Προπονητών των Μικτών Ομάδων

Από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Παρακαλούνται όλοι οι προπονητές που ενδιαφέρονται για τις θέσεις των Ενωσιακών Προπονητών των Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα στη Γραμματεία της Ένωσης μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Απαραίτητη προϋπόθεση, βάσει των Κανονισμών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), ειναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι πτυχιούχοι προπονητές, κάτοχοι διπλώματος τουλάχιστον UEFA B.

Υπενθυμίζεται ότι απο την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας έχει ανακοινωθεί ότι για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο θα διεξαχθούν πρωταθλήματα για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ15 (γεννηθέντες από 1/1/2006 έως και 31/12/2006) και Κ14 (γεννηθέντες από 1/1/2007 έως και 31/12/2008).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb