Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η νέα σεζόν για τον Αστέρα Τριποτάμου ξεκινά δυναμικά!

Η νέα σεζόν για τον Αστέρα Τριποτάμου ξεκινά δυναμικά!

Από την ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Οι τέσσερις ισχυροί επιχειρηματίες Παναγιώτης Ιορδανίδης, Δημήτρης Κωνσταντός, Κωνσταντίνος Φωτόπουλος και Λεωνίδας Μουγτουσίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για κάτι πολυ ισχυρό. Ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ιορδανίδης ανακοινώνει την νέα συνεργασία και τη συμμετοχή στην νέα διοίκηση των 3 νέων επιχειρηματιών Δημήτρη Κωνσταντού, Κωνσταντίνου Φωτόπουλου και Λεωνίδα Μουγτουσίδη. Ο Δημήτρης Κωνσταντός ιδιοκτήτης του Καφέ Fox, της μεταφορικής Κωνσταντός Trans και των πρατηρίων Silk Oil, ο Λεωνίδας Μουγτουσίδης ιδιοκτήτης του φυσικού καταστήματος Volterra (Ενέργεια & Φυσικό Αέριο) και ασφαλιστικός σύμβουλος και ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος ιδιοκτήτης της Fotopoulos Agro (Γεωργικών Μηχανημάτων).

Αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό από τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Παντσερίδη μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Θωμά Κοτσιφύτη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS