Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αγιασμός και έναρξη προετοιμασίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας (φωτο - βίντεο)

Αγιασμός και έναρξη προετοιμασίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας (φωτο - βίντεο)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021 ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Μία ποδοσφαιρική χρονιά με ιδιαιτερότητες λόγω του Covid-19,  παρόλα αυτά όμως  ο πρόεδρος και το τεχνικό επιτελείο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, δήλωσαν έτοιμοι για να κάνουν φέτος πράξη το μεγάλο τους όνειρο, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όπως μας τόνισαν ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης και ο νέος τεχνικός Παναγιώτης Καραμεταξάς το ρόστερ έχει σχεδόν συμπληρωθεί, ενώ απομένει να ανακοινωθεί ακόμα μια σημαντική προσθήκη πιθανότατα αυτή του Χρήστου Μπρέγκου, ο οποίος σήμερα κατά την διάρκεια του αγιασμού βρισκόταν με πολιτικά στο γήπεδο και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική  χρονιά στο Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Πατήστε για να δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb