Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον ΦΑΣ Νάουσα (φωτο - βίντεο)

Αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον ΦΑΣ Νάουσα (φωτο - βίντεο)

Τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποίησε η ομάδα του Φ.Α.Σ Νάουσα στο δημοτικό στάδιο της πόλης το απόγευμα της Παρασκευής.

Το παρόν στον αγιασμό έδωσαν οι αθλητές της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο, στελέχη της διοίκησης και οι αντιδήμαρχοι Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιώργος Τριανταφύλλου και Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας κ. Βασίλης Τζουβάρας.

Μετά το πέρας το αγιασμού ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Φ.Α.Σ Νάουσα κ. Απόστολο Μπέκα και τον αντιδήμαρχο Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιώργο Τριανταφύλλου.

Δείτε στο video του inaoussa.gr που ακολουθεί τα όσα δήλωσαν τόσο για τη νέα αγωνιστική χρονιά όσο και για τις ενέργειες βελτίωσης των υποδομών του δημοτικού σταδίου Νάουσας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb