Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΠΣΗ: Η συνέντευξη τύπου του τελικού

ΕΠΣΗ: Η συνέντευξη τύπου του τελικού

Συνέντευξη τύπου παρέθεσαν οι δυο φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Είναι η πρώτη φορά που η διοργανώτρια αρχή παίρνει αυτή την πρωτοβουλία και σίγουρα κάτι τέτοιο αποτελεί ακόμη μια καλή κίνηση από την διοίκηση του πρωταθλήματος.

Στον χώρο εκτός από τους δημοσιογράφους βρέθηκαν ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Ιωάννης Ακριβόπουλος, ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣΗ Πέτρος Ανδρεανίδης αλλά και ο Χρήστος Μουχτάρης μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων.

Τον συντονισμό της συνέντευξης τύπου ανέλαβε ο Πέτρος Ανδρεανίδης και στο πάνελ βρέθηκαν από την Αλεξάνδρεια ο πρόεδρος Δημήτρης Σαμαράς, ο προπονητής Κυριάκος Καρασαββίδης και ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Αβραμόπουλος ενώ από την ομάδα του Ροδοχωρίου παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Αναστάσιος Μωισίδης, ο προπονητής Δημήτρης Χαλκιάς και ο αρχηγός Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Όλοι τους έδωσαν τα εύσημα στην ΕΠΣΗ για την αίγλη που δίνει με τις κινήσεις στην διοργάνωση ενώ ο καθένας έδωσε τους λόγους για τους οποίους θέλουν να κατακτήσουν το κύπελλο.

Σε ερώτηση γιατί τελικά δεν έγινε το παιχνίδι βραδινή ώρα όπως ήταν η αρχική πρόθεση ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλων ανέφερε πως δεν έγινε τελικά γιατί το κόστος ήταν μεγάλο και ότι ανάλογα με το πώς θα πάει η φετινή διοργάνωση θα εξαρτηθεί αν αυτή η σκέψη θα πάει για την επόμενη σεζόν.

Τέλος έγινε γνωστό πως το παιδικό πρωτάθλημα θα αναβληθεί λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS