Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το πανόραμα των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Το πανόραμα των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

«Ισοπαλία» ανάμεσα σε Super και Football League στα προημιτελικά του θεσμού, καθώς οι δυο κατηγορίες έχουν πλέον από 4 «εκπροσώπους» στους «8»

Με δυο αναμετρήσεις την Πέμπτη (29/1) ολοκληρώθηκε η φάση των «16» του Κυπέλλου, από την οποία δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Ο θεσμός όπου παραδοσιακά ακούγονται τα μεγάλα «μπαμ» καθώς τα φαβορί δεν έχουν εξασφαλισμένη την πρόκριση, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώθηκε μετά τις οκτώ ρεβάνς το τριήμερο 27-28-29 Ιανουαρίου.

Έτσι, η Super και Football League έχουν πλέον από 4 «εκπροσώπους» στα προημιτελικά, καθώς οι ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας δεν κατάφεραν σε όλες τις περιπτώσεις απέναντι στις θεωρητικά ασθενέστερες της άλλοτε Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ρεβάνς:

ΒΕΡΟΙΑ - Πανιώνιος 1-1
Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 0-1
Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης 1-4
Ο.Φ.Η. - Πανθρακικός 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Χανιά 1-2 κ.α. 3-5 (πεν.)
Ολυμπιακός - Τύρναβος 8-0
Α.Ε.Κ. - Κέρκυρα 2-0
Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1

Από τα ανωτέρω αποτελέσματα πανηγύρισαν την πρόκρισή τους οι εξής ομάδες, που θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση για τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης η οποία θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί της Παρασκευής  (30/1):

Πανιώνιος
Ο.Φ.Η.
Ξάνθη
Ολυμπιακός
Ηρακλής
Απόλλων Σμύρνης
Χανιά
Α.Ε.Κ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS