Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκτός επικίνδυνης ζώνης ο Μακεδονικός με "κανονιά" Σιμόνι!

Εκτός επικίνδυνης ζώνης ο Μακεδονικός με "κανονιά" Σιμόνι!

Ο Μακεδονικός επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου και πέρασε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 29 βαθμούς, ενώ έναν λιγότερο πόντο έχουν οι νησιώτες, μετά το πέρας της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στο 11’ ο Ουνγιαλίδης βρήκε τον Σιμόνι, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι, έκανε το πλασέ, το οποίο έβγαλε με δυσκολία ο Αθανασόπουλος με δυσκολία. Οι γηπεδούχοι στο 29’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Από σέντρα του Τσουκάνη από τα δεξιά, ο Σιμόνι με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Δύο λεπτά μετά, ο Ζαφειράκης απείλησε με σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Αθανασόπουλου.

Μακεδονικός (Θεοδοσιάδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λισγάρας, Τσουκάκης, Παναγιωτούδης, Γκέντσογλου, Ζαφειράκης, Γαρύφαλλος, Ουνγιαλιδής, Σιμόνι.

Διαγόρας (Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Τάτσης, Γιανναράκης, Γκρόζντανιτς, Μαγκάκης (46’ Λούκιτς), Καραμάνης, Τσιαντούλας, Αντεσίνα (51’ λ.τ. Βουργουντζής), Σταμένκοβιτς (17′ λ.τ Παραστατίδης), Μανιάς, Αρίας.

πηγή: liganews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS