Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πανηγυρίζουν την άνοδο οι Veria Ladies!

Πανηγυρίζουν την άνοδο οι Veria Ladies!

Την άνοδό τους στην Β' Εθνική κατηγορία πανηγυρίζουν οι Veria Ladies!

Τα κορίτσια της Βέροιας νίκησαν στο ντέρμπι με 2-0 τον δεύτερο της βαθμολογίας Απειρωτάν Ανατολής, την Κυριακή (27/3) στο γήπεδο της Νικομήδειας και εξασφάλισαν την πρώτη προνομιούχο θέση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Μυλωνά άνοιξε στο 34' η Μουρατίδου με κοντινή κεφαλιά, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 74' η Μπουντάνι με όμορφο σουτ, λίγα λεπτά μετά την είσοδό της ως αλλαγή στον αγώνα!

Άψογη η διαιτησία του Γιώργου Λαμπρίδη, όπως και οι υποδείξεις των βοηθών Κυριάκου Παρούτογλου και Μαρίας Σιώνη. Άπαντες του συνδέσμου Πέλλας.

VERIA LADIES (Μυλωνάς Γ.): Χαραλαμπίδου, Τσαγκαλίδου, Σταφυλίδου Π., Κανδύλα, Σεϊτανίδου, Μαργαρίτη, Μανωλοπούλου, Μουρατίδου, Πετράκη, Σταφυλίδου Γ., Βασιλείου (αρχική ενδεκάδα), Λιλιοπούλου, Αραμπατζή, Μίλη, Μπουντάνι, Δημητριάδου, Τσαχουρίδου, Ελευθεριάδου.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Αντώνογλου Η.): Καλαμπακιώτη, Πριλίγκου, Σπηλιά Αν., Τσαρή, Μητρογιώργου, Σπηλιά Αντ., Φώτη, Μπολιεράκη, Ντότη, Μπούρη, Καϊτατζή (αρχική ενδεκάδα), Καρλέτσα, Μαργιόλα, Τσαπραλή.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS