Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ήττα προετοιμασίας για τη ΒΕΡΟΙΑ από την Κ20 του ΠΑΟΚ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1687 φορές

Ήττα προετοιμασίας για τη ΒΕΡΟΙΑ από την Κ20 του ΠΑΟΚ

Το πρώτο της φιλικό τεστ έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ στα πλαίσια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, αντιμετωπίζοντας την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ.

Το τελικό σκορ ήταν 1-0 υπέρ του «δικεφάλου» , ο οποίος έδειξε πιο φρέσκος από τη «Βασίλισσα» μιας και έχει ολοκληρώσει εδώ και 10 μέρες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους» που βρίσκονται ακόμα στα μισά της προετοιμασίας τους και όπως είναι λογικό είχαν πιο «βαριά» πόδια.

Για τη ΒΕΡΟΙΑ, καλές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις που άφησαν οι νεοαποκτηθέντες παίκτες που αγωνίστηκαν, δείχνοντας ότι θα βοηθήσουν στη φετινή δύσκολη προσπάθεια της νέας τους ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 8’ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Πανίδης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μπλατσιώτη και τον πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 0-1 για τους «ασπρόμαυρους».

Τρία λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με τον Μπλατσιώτη να πέφτει και να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

Στην συνέχεια οι Βεροιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 18’ έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Πέντα γέμισε με φάουλ στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο προωθημένος Μουρατίδης έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή όμως ο γκολκίπερ του «δικεφάλου» έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Στο 24’ νέα καλή στιγμή για τη «Βασίλισσα», με τον Λεφίδη να βγάζει από αριστερά την συρτή σέντρα, όμως τον Σιμόνι από κοντά να μη μπορεί να βρει τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα.

Στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω και της ζέστης, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση έως και το σφύριγμα της λήξης.

Στην επανάληψη, οι δύο προπονητές Σάκης Θεοδοσιάδης και Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 62΄όταν ο Μεληκιώτης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Βεργώνης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα είχαμε μόνο μία καλή στιγμή για τη ΒΕΡΟΙΑ στο 90’, όταν οι Ζούρκος και Κανούλας δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ, με το 1-0 να παραμένει έως το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Κελεσίδη.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (30’ Τσιμόπουλος / 60’ Βοσνιάδης), Ζούρκος Α. (46’ Μουχάλης), Λεφίδης (46’ Τρούπκος), Μουρατίδης (46’ Στάμου), Μαραγκός (73’ Μουρατίδης), Βεργώνης (68’ Μπλέτσας), Μπλέτσας (46’ Ζούρκος Ν.), Πέντα (46’ Πολύζος), Σιμόνι (46’ Βασίλτσης), Χαντζάρας (46’ Κανούλας), Σκαθαρούδης (46’ Μεληκιώτης).

ΠΑΟΚ-Κ20: Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Αβεντισιάν, Τσιγγάρας, Καλουτσικίδης, Σαλαμούρας, Δούμτσης, Τζόλης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης.
Αγωνίστηκαν και οι Πουρνάρας, Γιάξης, Κωνσταντέλιας, Μακρής, Πιπιλιάρης, Μανιώτης, Κουλιεράκης, Ντάικο, Τσοπούρογλου, Βουτσάς, Θεοδωρίδης, Καρακούτης, Γρόσδης.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS