Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο ακόμη ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο Τουρνουά του Μακροχωρίου

Δύο ακόμη ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο Τουρνουά του Μακροχωρίου

Δύο ακόμη ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο Τουρνουά Υποδομών που διοργανώνει η ομάδα του Μακροχωρίου.

Πρόκειται για τη Νίκη Αξού και την Ακαδημία Γαϊτάνου, ανεβάζοντας πλέον τον αριθμό των ομάδων στις δώδεκα!

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι το Σάββατο 09/04 τα τμήματα της ομάδας του Μακροχωρίου θα φιλοξενήσουν τις Ακαδημίες των Τρικάλων και Αγγελοχωρίου, ενώ το Σάββατο 23/04 την Ακαδημία Νέας Πολιτείας Ευόσμου.

Τέλος, το παιδικό τμήμα του Μακροχωρίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Έτσι τερμάτισε στην 7η θέση έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμους!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS