Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με Γιάννου στον πάγκο ο Φίλιππος Μελίκης

Με Γιάννου στον πάγκο ο Φίλιππος Μελίκης

Με την γνωστή και πετυχημένη συνταγή των τελευταίων χρόνων θα κινηθεί και φέτος ο ιστορικός Φίλιππος Μελίκης.

Η ομάδα της Μελίκης, μετά την «αναβάπτιση» της διοίκησής της, συμφώνησε και με τον Γιάννη Γιάννου για τη θέση του προπονητή ετοιμάζοντας παράλληλα και το φετινό της ρόστερ, που όπως φαίνεται δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτό της προηγούμενης περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα ο Φίλιππος θα στηριχθεί και φέτος σε νέα και ταλαντούχα παιδιά από την γύρω περιοχή, ενώ θα προωθηθούν και τέσσερις 15χρονοι από την Ακαδημία που λειτουργεί ο Κώστας Παυλόπουλος.

Από την περσινή ομάδα των έμπειρων ποδοσφαιριστών συνεχίζει πιθανότατα ο Μπρέγκου, ενώ αντίθετα ο Λάζαρος Μουρατίδης επιστρέφει στον Ατρόμητο Διαβατού.

Η διοίκηση του Φιλίππου σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Γιάννου, μετά την συμφωνία με τον Μπρέγκου βρίσκεται σε αναζήτηση 4-5 ακόμη έμπειρων παικτών προκειμένου να πλαισιώσουν τους νεαρούς που ήδη βρίσκονται στην ομάδα.

Στόχος της Μελίκης, όπως τον οριοθέτησε η διοίκηση στο νέο προπονητή, είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS