Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Στον ΓΑΣ Κοπανού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τη νέα περίοδο τα αδέρφια Ορμανίδη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή των αδελφών Ορμανίδη.

Ο Σωτήρης, που στάθηκε άτυχος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, θα είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτό!

Ο Άγγελος, που απέκτησε σημαντικές παραστάσεις παλαιότερα ως μέλος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (Γ Εθνική) και Αλμωπού Αριδαίας (U19), ολοκληρώνει σύντομα τη στρατιωτική του θητεία και θα συνεχίσει απερίσπαστος στις υποχρεώσεις της ομάδας μας!

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS