Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιτυχημένη επέμβαση για τον Γιάννη Σολάκογλου

Επιτυχημένη επέμβαση για τον Γιάννη Σολάκογλου

Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, Γιάννης Σολάκογλου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Πατρίδα.

Στο νεαρό παίκτη, τοποθετήθηκαν τέσσερις λάμες στο πόδι του (είχε κοπεί η κνήμη και η περόνη), έπειτα από χειρουργείο τεσσάρων ωρών στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον επέστρεψε στο σπίτι του όπου θα συνεχίσει την αποκατάστασή του, με την βοήθεια και των ειδικών.

Η επαναδραστηριοποίησή του υπολογίζεται σε περίπου έναν χρόνο και όλοι ευχόμαστε να πάνε τα πράγματα κατ' ευχήν και να επιστρέψει γερός στα γήπεδα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS