Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκπληκτικό δεκαήμερο για τον Δ. Ταραμονλή!

Εκπληκτικό δεκαήμερο για τον Δ. Ταραμονλή!

Σε Λιτόχωρο και Λάρισα διεξήχθησαν τα δύο τελευταία πανελλαδικά της χρονιάς με τον Βεροιώτη αθλητή να κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση.

Στο Λιτόχωρο  ο αθλητής εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις οδηγίες του νέου του προπονητή Γρηγόρη Παπαϊωάννου για επιθετική τακτική, κέρδισε άνετα όλους τους αντιπάλους του και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Αντίπαλός του ήταν ο  Δημήτρης Κουτσούμπας από την Λαμία (3ος της πανελλήνιας βαθμολογίας). Ο Δημοσθένης έπαιξε καταπληκτικά και νίκησε με σκορ 6/2 – 6/3 . Την πρώτη θέση κατέλαβε και στα διπλά.

Στην τελευταία και κρίσιμη διοργάνωση της χρονιάς ο Ταραμονλής που  ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για την συμμετοχή του λόγω τραυματισμού, έκανε την υπέρβαση και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό όπου έχασε με 6/2 – 6/4 από τον  Μανόπουλο Νίκο (1ος της πανελλήνιας βαθμολογίας).

Στα διπλά με συμπαίκτη τον Λάππα Θεοδόση από τις Σέρρες κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Ο Ταραμονλής με αυτές τις επιτυχίες είναι πλέον δεύτερος στην πανελλήνια κατάταξη και στα MASTERS θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS