Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι "Αγώνες Φιλίας" στη Βέροια (φωτο)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι "Αγώνες Φιλίας" στη Βέροια (φωτο)

Το Α.Σ. ΑμεΑ Ν. Ημαθίας "ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ" διοργάνωσε "ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ" σε συνεργασία με το ΚΑΠΑ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ την Παρασκευή 5/11 στο ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ στο Μακροχώρι.

Με το σύνθημα "Αθλούμαι, Συμμετέχω, Στηρίζω" συμμετείχαν άτομα με αναπηρίες και άτομα τυπικής εκπαίδευσης από όλο το Νομό Ημαθίας καθώς επίσης και αθλητές ΑμεΑ από τη Θεσσαλονίκη. Ηταν μια διοργάνωση που έγινε για πρώτη φορά στην Ημαθία και ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τόσο για τα ΑμεΑ όσο και για την ευρύτερη κοινωνία.

Η δράση αυτή είχε ως στόχο την εξάλειψη της απομόνωσης και της υποτίμησης, τον σεβασμό, την ενδυνάμωση, τις ίσες ευκαιρίες, την αποδοχή, και την προσαρμογή της κοινωνίας στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες.

Και όπως συνηθίζει να τονίζει η πρόεδρος Εφη Καραγιάννη: "Ο αθλητισμός ενώνει. Βοηθάμε τα άτομα με αναπηρία και μη, ώστε να γνωρίσουν τον αθλητισμό και να αλλάξει η ζωή τους”.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS