
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 949 φορές
Η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Μαρία Ντάνου στην Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΑ.
Πρόσφατα η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ε.Ο.Ε. όρισε τα μέλη της Επιτροπής Αθλητών για το διάστημα 2017-2020. Ένα από τα 8 μέλη της Επιτροπής ορίστηκε και η Ναουσαία σκιερ Μαρία Ντάνου.
Ο Ρόλος της Επιτροπής είναι η εκπροσώπηση των Ελλήνων Αθλητών, η επικοινωνία και υποστήριξή τους, ώστε να παραμένουν στο επίκεντρο των αποφάσεων που επηρεάζουν τον αθλητισμό.
H Επιτροπή Αθλητών αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Βασιλική Μιλλούση Μέλη: Λευτέρης Πετρούνιας, Βιργινία Κραβαριώτη, Χριστίνα Νικολοπούλου, Μαρία Ντάνου, Περικλής Ιακωβάκης, Πολυξένη Αργειτάκη, Παύλος Καγιαλής, Θανάσης Βασιλειάδης.
Σχετικά Άρθρα
-
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Στίβου 2025: Εντυπωσιακός ο απολογισμός των αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας
-
Δεύτερος Πανελληνιονίκης ο Λάτσαρης στο δέκαθλο - Ικανοποιητικές εμφανίσεις από τους βαδιστές του Βικέλα Βέροιας
-
ο Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Στίβου
-
Παρουσιάστηκε η μελέτη ανέγερσης του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας