
- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 735 φορές
Αγώνες κατάταξης για τους Παμπαίδες Β του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Ολοκλήρωσε χθες τους αγώνες της Α φάσης για τους Παμπαίδες Β του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, οι οποίοι έκλεισαν τη σειρά των τεσσάρων αγώνων με νίκη επί της Πολιτείας από την Αθήνα με σκορ 21 - 7.
Η ομάδα της Βέροιας κατέλαβε τη 2η στον όμιλό της με πρώτο τον ΠΑΟΚ, περσινό φιναλίστ. Μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο τα παιδιά του Ντέλλα δέχτηκαν πίεση από τους αντιπάλους τους. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους Βεροιώτες και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές του Φιλίππου να δώσουν χρόνο σε όλα τα παιδιά και να ξεκουράσουν άλλους για να είναι πιο φρέσκοι στην σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.
Στις 11 σήμερα στο Τόφαλος ξεκινάνε για το Φίλιππο οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Με νίκη τα παιδιά επί των περσινών πρωταθλητών από το Κερατσίνι θα διεκδικήσουν αύριο την 5η θέση η οποία μεταφράζεται αμέσως σε 4η γιατί η Νόβι είναι εκτός συναγωνισμού.
Όποια και να είναι η εξέλιξη όμως αυτό που έχει σημασία για τους παίκτες του Φιλίππου είναι οι εμπειρίες που απέκτησαν από τους αγώνες που έδωσαν με ομάδες από όλην την Ελλάδα, και οι όμορφες στιγμές που έζησαν στην Πάτρα.
Χθες τα παιδιά έκλεισαν τη μέρα τους με επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην πόλη της Πάτρας και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία στην κεντρική πλατεία της πόλης να γνωρίσουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, να φωτογραφηθούν μαζί τους (Ίλιτς, Αλβανός, Τσακάλου, Χατζηπαρασίδου) και να διασκεδάσουν με τις πολλές εκπλήξεις της διοργάνωσης.
Σχετικά Άρθρα
-
Πρώτη μεταγραφή για τον Φέρωνα Βέροιας - Το ρόστερ και οι επόμενες προσθήκες
-
Handball Premier: Ξεκίνημα στην Αθήνα για Ζαφειράκη, εντός με Δούκα ο Φέρωνας
-
Γιώργος Δούλαλας: Το νέο αστέρι του Φιλίππου Βέροιας ετοιμάζεται να λάμψει στη NL2
-
Φίλιππος Βέροιας: Η ομάδα μας χτίζεται από τη βάση κι εμείς επενδύουμε στο μέλλον της!