
- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 134 φορές
Ξεκίνημα Handball Premier για τον Ζαφειράκη Νάουσας απέναντι στον Αθηναϊκό
Στην αφετηρία της φετινής Handball Premier βρίσκεται ο Ζαφειράκης Νάουσας, που τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου δίνει την πρώτη του «μάχη» για το νέο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Ημαθίας ταξιδεύει στην πρωτεύουσα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα. Η έναρξη της αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί για τις 17:00, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ. Η πρεμιέρα είναι πάντα ιδιαίτερη, με τον Ζαφειράκη να θέλει να ξεκινήσει με το δεξί μια χρονιά που προμηνύεται απαιτητική.
Το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Κώστα Δεληγιάννη και οι παίκτες έχουν δουλέψει σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα, με στόχο μια πορεία γεμάτη μάχες, πάθος και επιτυχίες. Οι φίλοι του χάντμπολ στη Νάουσα και σε όλη την Ημαθία περιμένουν με ανυπομονησία την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στη φετινή σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων.
Σχετικά Άρθρα
-
Αφιέρωμα Handball Premier 25-26: Τα ρεκόρ, οι προπονητές και τα ρόστερ των ομάδων
-
Έτοιμος ο Φέρωνας Βέροιας για την ιστορική πρεμιέρα στη Handball Premier!
-
Χάντμπολ: Οι κληρώσεις σε Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών, Α2 Ανδρών-Γυναικών και Β’ Ανδρών
-
Νέα μεταγραφή για τον Φέρωνα Βέροιας - Απέκτησε τον Stanislav Momic!