
- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 249 φορές
Φίλιππος Βέροιας: Η ομάδα μας χτίζεται από τη βάση κι εμείς επενδύουμε στο μέλλον της!
Σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης των αναπτυξιακών του τμημάτων προχώρησε ο Φίλιππος Βέροιας, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρήστο Τζουβάρα, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία στο τμήμα Παγκορασίδων Α’.
Παράλληλα, η Άννα Μαυρίδου συνεχίζει τη σημαντική της συνεισφορά στα τμήματα Παγκορασίδων Β’ και Μίνι, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή επένδυση του συλλόγου στην ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητριών μέσα από αξίες και συστηματική δουλειά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Με πολλή χαρά, η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Χρήστο Τζουβάρα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στο τμήμα των Παγκορασίδων Α’.
Στο πλευρό των μικρών μας αθλητριών παραμένει και η κα Άννα Μαυρίδου, συνεχίζοντας με την ίδια αγάπη και αφοσίωση στα τμήματα Παγκορασίδων Β’ και Μίνι.
Ο Φίλιππος επενδύει σταθερά στα αναπτυξιακά του τμήματα, με στόχο να χτίσει αθλητές με αξίες, μέσα από καθημερινή προσπάθεια, ομαδικότητα και σεβασμό.
Καλή αρχή και καλή δύναμη στους προπονητές μας – είμαστε σίγουροι πως η χρονιά θα είναι γεμάτη όμορφες στιγμές και επιτυχίες!