Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Παιχνίδια χωρίς σκορ" από την Ακαδημία Χάντμπολ του Φέρωνα Βέροιας

"Παιχνίδια χωρίς σκορ" από την Ακαδημία Χάντμπολ του Φέρωνα Βέροιας

Η Ακαδημία χάντμπολ κοριτσιών του Φέρωνα Βέροιας οργάνωσε το πρώτο της τουρνουά "παιχνίδια χωρίς σκορ" στο Φιλίππειο Βέροιας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Συμμετείχαν τα αντίστοιχα τμήματα μίνι και ακαδημίας από τις ομάδες κοριτσιών  του Φ.Σ Εθνικού  Κοζάνης , των Ελπίδων Αμυνταίου, του  Ορφέα Κατερίνης, μικτή  ομάδα του Φιλίππου Βέροιας και αγοριών του Φέρωνα Βέροιας.

Οι μικρές αθλήτριες και οι μικροί αθλητές συμμετείχαν με ενθουσιασμό, απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα για τις προσπάθειές τους από τις γεμάτες κερκίδες,απόλαυσαν το παιχνίδι και μάζεψαν εμπειρίες!

Η Ακαδημία χάντμπολ κοριτσιών ευχαριστεί  την Κάβα Οινοπωλείο Γιώργος Μπλατσιώτης για τη χορηγία νερών και τον κ. Τραπεζανλίδη Γεώργιο  @Trapezanlidis fruit  για τη χορηγία φρούτων στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS