Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σπουδαία νίκη των Κορασίδων του Ζαφειράκη επί του Φιλίππου!

Σπουδαία νίκη των Κορασίδων του Ζαφειράκη επί του Φιλίππου!

Μεγάλη νίκη πέτυχε το τμήμα Κορασίδων του Ζαφειράκη Νάουσας, το Σάββατο (4/2) στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Φιλίππου Βέροιας και περσινής πρωταθλήτριας Ελλάδος με σκορ 20-18.

Μπροστά στους γονείς και τους φίλους τους, που βρέθηκαν στο "κλειστό" της Νάουσας, οι αθλήτριες του Ζαφειράκη (με τις οδηγίες του προπονητή τους Φώτη Παπουτσή) πέτυχαν μια υψηλής σημασίας νίκη, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Κορασίδων ευθύνης της Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας ΕΣΧΚΜ .

Οι φιλοξενούμενες αθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας, παρά το δυνατό τους ξεκίνημα που τους έδωσε το προβάδισμα 1-4 στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά στο σκορ. Οι Ναουσαίες ανέβασαν ρυθμούς και από το 10ο κιόλας λεπτό του πρώτου ημιχρόνου έως και τη λήξη του παιχνιδιού ήταν αυτές που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έληξε με σκορ 12-10 υπέρ του Ζαφειράκη, ενώ στη λήξη του παιχνιδιού η γηπεδούχος ομάδα ήταν πάλι μπροστά με δύο γκολ διαφορά και σκορ 20-18.

Πολλά συγχαρητήρια τόσο στις αθλήτριες μας, όσο και στις φιλοξενούμενες κορασίδες του Φιλίππου Βέροιας για τον ωραίο αγώνα!

Τα πεντάλεπτα: 1-4, 5-6, 7-7, 10-10, 10-10, 12-10 (ημίχρονο), 13-11, 15-11, 17-13, 18-15, 19-16, 20-18 (τελικό)

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Παπουτσής) Κασάπη, Ντερβίσι 2, Κυριακίδου 9, Αχμέτι, Αλαίτση 2, Ψαρρά 1, Κώστα 2, Τσαρνούχα Αν., Μαργκιοκάι 4, Μισιρλή, Χατζηιωαννίδου, Τσαρνούχα Δ., Ντόμπρενι.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: (Χαραλαμπίδης, Δημητρίου) Δημητρίου 1, Σαρρηγιαννίδου 5, Κακαφίκα 3, Σιαράφη 1, Θεοδωρίδου 2, Βακαλφώτη 4, Καπετανάκη 2, Τσαγγαρού, Παπά, Παναγιωτίδου, Μεϊμαρίδου, Χαραλαμπίδου, Γκλαβινα, Φιλιππάκη, Επαμεινωντίδου, Λούπου.

Δίλεπτα: 7-5, Πέναλτι: 3/3 -4/5

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS