Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρεμιέρα με νίκη επί του Αρχέλαου Κατερίνης για τους Παίδες του Ζαφειράκη

Πρεμιέρα με νίκη επί του Αρχέλαου Κατερίνης για τους Παίδες του Ζαφειράκη

Με το δεξί ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας οι Παίδες του Ζαφειράκη, επικρατώντας άνετα της ομάδας του Αρχέλαου Κατερίνης με σκορ 51-23.

Το Σάββατο 27/11, στο ΔΑΚ Νάουσας, η Παιδική ομάδα του Ζαφειράκη υποδέχτηκε την ομάδα της Κατερίνης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της τοπικής ένωσης σωματείων χάντμπολ.

Από τα πρώτα λεπτά, φάνηκε η ανωτερότητα της ομάδας του Ζαφειράκη, η οποία από το ξεκίνημα πήρε άνετα προβάδισμα στο σκορ, μη αφήνοντας την ομάδα της Κατερίνης να διεκδικήσει τίποτα από τον αγώνα.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητών του Αρχέλαου, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν  εμφανής και έτσι ηττήθηκαν από τους Παίδες του Ζαφειράκη με το ευρύ 51-23.

Από την ομάδα της Νάουσας, παρά την καλή εικόνα όλων των αθλητών, ξεχώρισαν ο Παπαφιλίππου και ο Τζούλης σημειώνοντας 11 και 8 γκολ αντίστοιχα. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός πως τα υπόλοιπα γκολ μοιράστηκαν σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Πεντάλεπτα: 4-1, 9-2, 14-4, 18-7, 22-10, 24-13 (ημιχ.), 28-14, 33-17, 37-18, 40-21, 45-22, 51-23 (τελικό)

Ζαφειράκης: (Δεληχρήστος) Μαντουλίδης 1, Μάινος 2, Καλαντζής 3, Μπιτέρνας 5, Δούκας 4, Σημάδης 2, Μαρίνος 2, Πάντσης 6, Τζούλης 8, Αβραμίδης, Καραμπάσης, Μπαμίχας 1, Μπουρδάνος, Σοφρωνιάδης 4, Παπαφιλίππου 11, Σεραφείμ 2.

Αρχέλαος Κατερίνης: (Χοτοκουρίδου, Κανταρτζής) Παρθενόπουλος 5, Κουλλολλι, Έξαρχου 1, Φουστάνης 4, Καιμακάμης, Σιώκας 1, Νταρπαγιάννης, Παπανάκος Α., Μαρινόπουλος, Παπανάκος Χ., Διαμαντόπουλος, Σαββίδης, Τόνας 7, Κανταρτζής 5.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS