Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλικό τουρνουά χάντμπολ ΜΙΝΙ στη Νάουσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλικό τουρνουά χάντμπολ ΜΙΝΙ στη Νάουσα

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η φιλική συνάντηση για τις ηλικίες των ΜΙΝΙ (ηλικία από 6-10 ετών) στη Νάουσα.

Πάνω από 100 αθλητές των ομάδων του Ζαφειράκη Νάουσας Handball Team, Φέρωνας Βεροίας, Α.Σ. Αμύντας Αμυνταίου Handball, Αερωπός Έδεσσας συναντήθηκαν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάουσας

την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, όπου είχαν την χαρά και την ευχέρεια να «χορτάσουν» άφθονο παιχνίδι μέσα στο κλειστό γυμναστήριο αλλά και έξω στο εξωτερικό γήπεδο χάντμπολ, καθώς ο καιρός ήταν σύμμαχος σε αυτήν την όμορφη συνάντηση.

Αρωγοί σε αυτήν την πολύ όμορφη εκδήλωση ήταν και οι 4 σύλλογοι από κοινού και κυρίως οι προπονητές τους που με άψογη συνεργασία βοήθησαν στο να περάσουν τέλεια οι λιλιπούτειοι αθλητές που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις τους, δίνοντας ραντεβού στο προσεχές μέλλον και για νέες παρόμοιες συναντήσεις για τις ηλικίες των ΜΙΝΙ, καθώς δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μελλοντικά οι βάσεις και τα θεμέλια κάθε ομάδας θα είναι αυτοί οι αθλητές.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS