Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μπουμπουλέντρας: "Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο"

Μπουμπουλέντρας: "Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο"

Δηλώσεις σχετικά με τον αυριανό αγώνα του Ζαφειράκη κόντρα στον Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club (ΔΑΚ Νάουσας,18:00), έκανε ο Ναουσαίος τερματοφύλακας της ομάδας Θάνος Μπουμπουλέντρας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής ενώ απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της Νάουσας να στηρίξει την προσπάθεια του Ζαφειράκη, όπως κάνει κάθε φορά άλλωστε.

Ειδικότερα ανέφερε τα εξής:

"Μετά απο την νίκη του Σαββάτου αυριο ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ δυνατή ομάδα που εχει ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια με μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, ειναι πάντα ιδιαίτερα και καλούμαστε απο την μεριά μας να κάνουμε μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση για να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Περιμένουμε αύριο τον κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίξει και να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως κάθε φορά!"

Photo: Κώστας Λογδανίδης

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS