Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εξαιρετικό φιλικό για του Παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας!

Εξαιρετικό φιλικό για του Παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας!

Παρά την ήττα με σκορ 25-23, η παιδική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά δείγματα σε φιλικό αγώνα που έδωσε στο Μοναστήρι (Bitola) της γειτονικής χώρας των Σκοπίων.

Η ομάδα της Νάουσας, αγωνίστηκε πολύ μαχητικά απέναντι στη γηπεδούχο RK "Eurofarm" Pelister, με μια εμφάνιση που δίνει σε όλους υψηλές προσδοκίες για το φετινό πρωτάθλημα Παίδων.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ζαφειράκη (και ομοσπονδιακός προπονητής) κ. Χρήστος Δεληχρήστος, που μετέβη με την ομάδα του στο Μοναστήρι (Bitola), την Κυριακή 16/10, είχε την ευκαιρία να εξάγει πολλά συμπεράσματα και να δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά αμυντικά και επιθετικά σχήματα.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του αθλητή Σεραφείμ Ιωάννη, ο οποίος υπέστη κάταγμα του μεσαίου δακτύλου στο δεξί του χέρι. Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο!

Αξίζει να αναφερθεί πως η φετινή ομάδα Παίδων του Ζαφειράκη, αποτελεί μια σύμπραξη με την γειτονική ομάδα του Αερωπού Έδεσσας και απαρτίζεται από αθλητές και από τις δύο πόλεις (καθώς και δύο από τη Φλώρινα).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS