Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μισαηλίδης: "Θέλουμε την ψυχολογία και τους δύο βαθμούς"

Μισαηλίδης: "Θέλουμε την ψυχολογία και τους δύο βαθμούς"

Αναφερόμενος στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Πυλαία Χάντμπολ, που θα γίνει στις 6.00 μ.μ. στο "Φιλίππειο" της Βέροιας, ο playmaker του Ζαφειράκη Νάουσας Φώτης Μισαηλίδης, επισήμανε την ετοιμότητα της ομάδας αλλά και τη σημασία των δύο βαθμών!

Παράλληλα ο Εδεσσαίος αθλητής που ήρθε στους Ναουσαίους από τον ΠΑΟΚ, απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του!

Ειδικότερα ο Φώτης Μισαηλίδης δήλωσε:

"Το παιχνίδι της Τετάρτης με την ομάδα της Πυλαίας είναι πολύ σημαντικό για εμάς.Είναι ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος και θελουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα που θα μας δώσει τους δυο βαθμούς και την ψυχολογία για τα επόμενα δυο δύσκολα παιχνίδια.

Ο αγώνας δεν θα γίνει στο γήπεδο της Νάουσας και αυτό είναι ένα πλήγμα για εμάς, ωστόσο περιμένουμε τον κόσμο της Νάουσας να έρθει και να μας στηρίξει στη γειτονική Βέροια.

Αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη μαχητική ομάδα της Πυλαίας αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά αν θελουμε να διεκδικήσουμε κάτι.Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και μακριά από τραυματισμούς που είναι το σημαντικότερο."

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS