Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ρίχνεται στη μάχη της Handball Premier ο Ζαφειράκης Νάουσας

Ρίχνεται στη μάχη της Handball Premier ο Ζαφειράκης Νάουσας

Την ερχόμενη Τετάρτη (21/9) ξεκινάει το πρωτάθλημα της Handball Premier για τον Ζαφειράκη Νάουσας, ο οποίος υποδέχεται την περσινή κυπελλούχο Πυλαία.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της Νάουσας αναφέρει:

Η ώρα έφτασε...

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 6:00 μ.μ!

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 6:00 μ.μ. η ανδρική μας ομάδα ρίχνεται στη μάχη της Handball Premier και αντιμετωπίζει την περσινή κυπελλούχο ομάδα της Πυλαία Χάντμπολ.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα μας είναι γηπεδούχος, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "Φιλίππειο" κλειστό γυμναστήριο Βέροιας καθώς οι εργασίες ανακαίνισης του ΔΑΚ Νάουσας δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη.

Όλοι οι φίλαθλοι του Ζαφειράκη, μπορούν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας καθώς έπαψαν να ισχύουν οι υγειονομικοί περιορισμοί, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν κανονικά.

Όλο αυτό το διάστημα με τις εργασίες που εκτελούνται στο γήπεδο της πόλης μας, η ομάδα του Ζαφειράκη κλήθηκε να ολοκληρώσει την δυσκολότερη προετοιμασία των τελευταίων χρόνων, αλλάζοντας διαρκώς γήπεδα, χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις γειτονικών πόλεων, μεταφέροντας συνεχώς τα αθλητικά υλικά της και ότι άλλο συνεπάγεται η έλλειψη μόνιμης "στέγης".

Η ομάδα παρόλα αυτά κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και αισιόδοξοι για μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα!

Ας είμαστε όλοι εκεί!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb