Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλική ήττα του Ζαφειράκη από την Πυλαία

Φιλική ήττα του Ζαφειράκη από την Πυλαία

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, αυτή τη φορά κόντρα στην Κυπελλούχο Ελλάδος ομάδα της Πυλαίας, στο γήπεδο της Μίκρας την Παρασκευή 26/8.

Αν και ο αγώνας ήταν φιλικός, το σκορ έληξε 29-23 με νικήτρια την Πυλαία. Ο τεχνικός των Ναουσαίων κ. Δεληγιάννης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά αμυντικά και επιθετικά σχήματα. Ο Ζαφειράκης παρουσίασε σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απουσία του αρχηγού της ομάδας και περσινού πρώτου σκόρερ της Handball Premier Γιώργου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από έναν μικρό τραυματισμό.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων για την ομάδα της Νάουσας θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 31/8, που θα αντιμετωπίσει στην Έδεσσα τον τοπικό Αερωπό.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS