Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανανέωσε με προπονητικό τιμ και 4 αθλητές ο Ζαφειράκης Νάουσας

Ανανέωσε με προπονητικό τιμ και 4 αθλητές ο Ζαφειράκης Νάουσας

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Δεληγιάννη, τον συνεργάτη του Φώτη Παπουτσή και τους αθλητές Τζουβάρας, Τσαγκερά, Πινακούδη και Τσουκαλά, ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας.

Αναλυτικά:

Μαζί θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο προπονητής της ομάδας μας Κώστας Δεληγιάννης, με τον προπονητή Β Φώτη Παπουτσή (ο οποίος είναι και προπονητής των ακαδημιών του Ζαφειράκη) οι οποίοι όπως και πέρσι θα αναλάβουν την προπόνηση της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας. Οι δυο τους την περασμένη αγωνιστική σεζόν, σε συνεργασία με τους αθλητές τους και τη διοίκηση του "Ζαφειράκη", κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την παραμονή της ανδρικής ομάδας στη Handball Premier. Πλέον, μαζί πάλι, έχουν θέσει ακόμη υψηλότερους στόχους για τη χρονιά που έρχεται και από σήμερα που η ομάδα θα ξεκινήσει και την προετοιμασία της θα ξεκινήσουν να "στήνουν" τη φετινή προσπάθεια της ομάδας!

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, καθώς και του Κώστα Δεληγιάννη, ο Φώτης Παπουτσής μας δήλωσε:

"Άλλη μια χρονιά στο σπιτι μου… Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρονιά θα βρίσκομαι στο πλευρό του Κώστα Δεληγιάννη που τα τελευταία χρόνια έχουμε άψογη συνεργασία, όπως επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα της πόλης μας θα αγωνίζεται για ακόμη μια χρονιά στην ανώτατη κατηγορία της Ελλάδος. Αυτό και μόνο είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τα παιδιά των ακαδημιών μας για τα επόμενα χρόνια αλλά και πολύ μεγάλη διάκριση για την πόλη μας καθώς είναι η μοναδική ομάδα σε επίπεδο νομού που αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για ακόμη μια χρονιά και να κάνουμε περήφανους όλους όσους μας πιστεύουν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια… Εύχομαι μια υγιή χρονιά χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες και βήμα βήμα να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά την ομάδα της πόλης μας…!!"

Κώστα και Φώτη καλή χρονιά με υγεία!

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ

Με τη φανέλα της ομάδας μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι αθλητές Τζουβάρας Κωνσταντίνος, Τσαγκεράς Νικόλαος, Πινακουδης Νότης και Θεοδόσης Τσουκαλάς! Έπειτα από την περασμένη επιτυχή αγωνιστική χρονιά οι τέσσερις Ναουσαίοι αθλητές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ζαφειράκη, καθώς αναμένεται και φέτος να προσφέρουν τα μέγιστα και να βοηθήσουν τους προπονητικούς χειρισμούς του έμπειρου τεχνικού Κώστα Δεληγιάννη!

Νίκο, Νότη, Θεοδόση και Κώστα καλή αγωνιστική χρονιά!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS