Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μπολας: "Ένα από τα όνειρα μου, το να παίξω χάντμπολ στην πρώτη κατηγορία με τον Ζαφειράκη συνεχίζεται"

Μπολας: "Ένα από τα όνειρα μου, το να παίξω χάντμπολ στην πρώτη κατηγορία με τον Ζαφειράκη συνεχίζεται"

Την παραμονή στην ομάδα του αθλητή Βασίλη Μπόλα, ανακοίνωσε ο Ζαφειράκης Νάουσας.

Αναλυτικά:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ναουσαίο αθλητή Βασίλη Μπόλα ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας! Πριν να επιστρέψει στην ομάδα μας, από όπου και ξεκίνησε το χάντμπολ, αγωνιζόταν με την ομάδα της ΧΑΝΘ, στην οποία ήταν και προπονητής ηλικιακού τμήματος.

Η ανανέωση του Βασίλη είναι διπλά σημαντική για εμάς καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ανήκει και στο προπονητικό team της ακαδημίας του Ζαφειράκη. Μαζί με τον Πέτρο Ρότζιο ως φερέλπιδες προπονητές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και οι δύο (με ειδίκευση στο χάντμπολ), έχουν αναλάβει τις μικρές ηλιακές ομάδες της ακαδημίας μας και κατά γενική ομολογία τα πηγαίνουν περίφημα.

Σχετικά με την ανανέωση του στον Ζαφειράκη ο Βασίλης δήλωσε:

« Είμαι ακόμη ένας Ναουσαίος παίκτης που ανανεώνει στην ομάδα μου και μόνο περήφανος μπορώ να είμαι για αυτό .Ένα από τα όνειρα μου, το να παίξω χάντμπολ στην πρώτη κατηγορία με την ομάδα της πόλης μου συνεχίζεται. Ο περσινός κορμός, οι φετινές προσθήκες , οι προπονητές και η διοίκηση, όλοι σαν οικογένεια και μαζί με την πόλη στο πλάι μας πιστεύω θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό !

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS