Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι Πρωταθλήτριες της ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας στον Δήμαρχο

Οι Πρωταθλήτριες της ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας στον Δήμαρχο

Τις δεκατέσσερις αθλήτριες (14), τον Πρόεδρο, τον προπονητή και τον έφορο της Γυναικείας Ομάδας Χαντμπολ του Φιλίππου Βέροιας που κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χαντμπολ Κορασίδων, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο κ. Βοργιαζίδης υποδέχθηκε τα μέλη της ομάδας και τους συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη και το χρυσό μετάλλιο που απέσπασαν κατά τη διάρκεια των αγώνων χαντμπολ μεταξύ έξι (6) ομάδων το διάστημα από 8 έως 10 Ιουλίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στην Αθήνα.

Τόσο ο Δήμαρχος Βέροιας όσο και ο Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος Χαντμπολ του Φιλίππου Βέροιας, κ. Ιωάννης Δημητρίου, ο προπονητής, κ. Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και ο έφορος της ομάδας, κ. Χρήστος Βακαλφώτης, υπογράμμισαν τη σημασία μιας τέτοιας διάκρισης για την πόλη και τον αθλητισμό, ενώ ο Πρόεδρος της ομάδας δώρισε στον κ. Βοργιαζίδη ένα εκ των μεταλλίων.

Οι πρωταθλήτριες του Χάντμπολ Κορασίδων, ηλικίας από 15 έως 16 ετών είναι οι:

-Ειρήνη Δημητρίου

-Αντιγόνη Βακαλφώτη

-Εμμανουέλα Παπά

-Αναστασία Σιαραψή

-Παναγιώτα Γιαννοπούλου

-Δάφνη Σιώπη

-Ειρήνη Παναγιωτίδου

-Ιωάννα Χαραλαμπίδου

-Σοφία Τσαγκαρού

-Ελένη Καπετανάκη

-Μαρία-Ελένη Σαρρηγιαννίδου

-Ξανθή Κακαφίκα

-Άννα-Μαρία Θεοδωρίδου

-Αναστασία Τάκη

Επόμενος στόχος της ομάδας για την καινούργια σεζόν είναι το Πρωτάθλημα Νεανίδων και Κορασίδων καθώς και η συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά στο Βουκουρέστι.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS