Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στον Ζαφειράκη Νάουσας ο Θωμάς Λόλας

Στον Ζαφειράκη Νάουσας ο Θωμάς Λόλας

Την απόκτηση του νεαρού αθλητή Θωμά Λόλα, ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη.

Αναλυτικά:

Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον νεαρό αθλητή Λόλα Θωμά. Ο Θωμάς θα έρθει στη Νάουσα από τη Νέα Ιωνία Αττικής και αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στο αγωνιστικό ρόστερ της ομάδας μας.

Ξεκίνησε το χάντμπολ στις ακαδημίες του Δικέα Νέας Ιωνίας και έπειτα αγωνίστηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το 2018 την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και το 2019 την πρώτη πανελλήνια θέση. Από το 2020 μέχρι και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας που πέρσι τερμάτισε στην 5η θέση της Handball Premier.

Σχετικά με την μεταγραφή του στον Ζαφειράκη, μας δήλωσε τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Ζαφειράκη!! Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με επιτυχίες και πάνω από όλα με υγεία και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας!! "

Θωμά καλωσόρισες στην οικογένεια του Ζαφειράκη!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS