Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τον έμπειρο Φώτη Μισαηλίδη απέκτησε ο Ζαφειράκης Νάουσας

Τον έμπειρο Φώτη Μισαηλίδη απέκτησε ο Ζαφειράκης Νάουσας

Την απόκτηση του έμπειρου πλεϊμέικερ Φώτη Μισαηλίδη ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο αθλητή Φώτη Μισαηλίδη, ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι.

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 178cm. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012.

Συνέχισε την καριέρα του για μία τετραετία στον ΑΣΕ Δούκα (2012-2016), κερδίζοντας μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Handball Premier, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το 2016-17 αγωνίστηκε στην ομάδα του Διομήδη Άργους, με τον οποίο αγωνίστηκε στο EHF Cup.

Ενώ η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε με την φανέλα του ΟΣΦΠ/ΙΕΚ Ξυνή, με τον οποίο κατέκτησε το ελληνικό «νταμπλ».

Τρεις σεζόν (2018-2021) αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Αερωπού Έδεσσας επιστρέφοντας στη γενέτειρα του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ την τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα ΠΑΟΚ.

Για τον ερχομό του στον Ζαφειράκη ο Φώτης δήλωσε στη σελίδα μας:

"Ειμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονια θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Ζαφειράκη. Με πολλούς παίκτες της ομάδας έχουμε παίξει ξανά μαζί και έχουμε πολύ καλες σχέσεις, όπως και με τον προπονητή Κώστα Δεληγιαννη, οπότε το περιβάλλον θα είναι πολύ οικείο για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει εδώ και καιρό για να ενταχθώ στην ομάδα και νομιζω ότι φέτος θα έχουμε μια πολυ καλη αγωνιστική πορεια."

Φώτη, από όλους εμάς, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ζαφειράκη Νάουσας!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS