Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Μπουμπουλέντρας του Ζαφειράκη Νάουσας

Την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Μπουμπουλέντρας του Ζαφειράκη Νάουσας

Σε λίγες μέρες η χώρα μας φιλοξενεί τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Ανδρών - Γυναικών και Νέων- Νεανίδων στο Ηράκλειο της Κρήτης, με συμμετοχές 64 χωρών!

Η Νάουσα και ο "Ζαφειράκης" θα είναι εκεί, καθώς μέλος της εθνικής ομάδας Ανδρών είναι ο Ναουσαίος τερματοφύλακας μας Θάνος Μπουμπουλέντρας!

Ο Θάνος έκανε τις εξής δηλώσεις στην σελίδα μας:

"Μετά απο μια δύσκολη προετοιμασία, έχουμε μπει στο τελευταίο στάδιο προπονήσεων πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ωραίο κλίμα μεταξύ μας, τόσο μεταξύ των αθλητών, όσο και με τους προπονητές μας, κάτι που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Η διοργάνωση των παγκοσμίων πρωταθλημάτων Beach Handball "Heraklion 2022" είναι ξεχωριστή συγκυρία για τη χώρα μας!

Οι παραπάνω από 2000 συμμετέχοντες, οι 64 διαφορετικές χώρες που συμμετέχουν, καθώς και οι υψηλές προδιαγραφές της διοργάνωσης είμαι σίγουρος πως θα μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές!"

Η εθνική μας ομάδα στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει τις ομάδες των ΗΠΑ, της Αργεντινής και του Πουέρτο Ρίκο.

Καλή επιτυχία Ελλάδα! Καλή επιτυχία Θάνο! Καλή επιτυχία στην διοργάνωση

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb