Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μαύρη σελίδα για το Ημαθιώτικο χάντμπολ - Υποβιβάστηκε ο Φίλιππος!

Μαύρη σελίδα για το Ημαθιώτικο χάντμπολ - Υποβιβάστηκε ο Φίλιππος!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Φίλιππος Βέροιας γνώρισε τον υποβιβασμό από την μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ!

Οι "ερυθρόλευκοι", στο ματς ζωής ή θανάτου που έγινε σήμερα στο κατάμεστο "Φιλίππειο", για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, έχασαν από τον Δούκα με 28-26 και υποβιβάστηκαν, με τους αντιπάλους τους να πανηγυρίζουν από την άλλη πλευρά την παραμονή τους!

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Χαλκίδη στον πάγκο του, ο Δούκας ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή του αγώνα και πήρε, μάλιστα διαφορά ακόμα και με 6 γκολ.

Στην επανάληψη, ο Φίλιππος αντέδρασε, μείωσε, αλλά, σε ένα ελεύθερο πλέον  ματς, με νευρικότητα, ρίσκο και πολλά λάθη, ο Δούκας κράτησε το προβάδισμα και εντέλει με διαφορά 2 γκολ, έφθασε στη νίκη, ρίχνοντας στην Α2 Εθνική την ομάδα των 6 ξένων παικτών και (κυρίως) των 9 Πρωταθλημάτων και των 6 Κυπέλλων Ελλάδος.... 

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-5, 3-7, 4-10, 7-11, 8-13 ( ημίχρονο ), 11-14, 15-18, 15-20, 18-22, 22-26, 26-28. 

Διαιτητές : Πατιός-Τσιάνας.

Από 4 δίλεπτες για τις 2 ομάδες ( απεβλήθη με 3η δίλεπτη στο 47΄ ο Γιόσμου του Δούκα ). 

Απευθείας κόκκινη στο 44΄ για τον Κωστακίδη του Φίλιππου, καθώς σε εκτέλεση πέναλτι η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Τα πέναλτι ήταν 2/4 και 4/4 αντίστοιχα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παυλίδης): Μποροντάι , Κωστακίδης 5, Μέχιτς 1, Εμμανουήλ, Σόφρανατς, Κουκουτσίδης 4, Κυριακίδης , Μούγιτς 2, Β. Φιλόσογλου 3, Στανκίδης, Άγκοβιτς , Παπαδόπουλος 4, Σαμάρσκι 5, Κ. Φιλόσογλου, Παπαγιάννης 2, Καραγιοβάννης.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Χαλκίδης): Νικολίνταης, Μαρκατάτος, Παγιάτης 7, Κοβάνης,  Γερουλάνος 2, Αναστασίου, Ασλής, Πάνου 4, Ντούνης 1, Γιάντσα 4, Αποστολίδης 3, Ιβάνοβιτς , Κολλύρης, Γιόσμου 2, Στεφανίτσης , Τσιγαρίδας 5.

Πληροφορίες από greekhandball.com

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS