Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας μας..."

"Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας μας..."

Ο ιστορικός Πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας Γιώργος Φύκατας ανήμερα των γενεθλίων του, μίλησε στο greekhandball.com για τον καθοριστικό αγώνα Φίλιππου-Δούκα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο:

''Θεωρώ ότι αυτό είναι ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας του Φίλιππου Βέροιας. Είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε, δυστυχώς απέναντι σε έναν επίσης ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Δούκας. Φίλιππος Βέροιας και Δούκας έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο χάντμπολ, ιδιαίτερα την τελευταία εικοσαετία. Τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε να παίζεται μεταξύ μας η παραμονή...Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε...Είμαστε μαθημένοι στα μεγάλα παιχνίδια και όχι μόνο στα  ψηλά....Ολα θα πάνε καλά και η ομάδα θα μου κάνει δώρο γενεθλίων ''.

Ο Γιώργος Φύκατας είναι στο Δ.Σ. του Φιλίππου από το 1998 και ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου το 2001, με μεγάλη και διαχρονική  προσφορά στο χάντμπολ μα και στα άλλα τμήματα.   

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb