Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάλεσμα του Φιλίππου Βέροιας για τον κρίσιμο αγώνα με τον Δούκα

Κάλεσμα του Φιλίππου Βέροιας για τον κρίσιμο αγώνα με τον Δούκα

Κάλεσμα απευθύνει στους φιλάθλους η ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας, για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (26/3) κόντρα στον Δούκα.

Αναλυτικά:

Ο Α.Π.Σ. «Φίλιππος» Βέροιας προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του χάντμπολ το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:30 στο «Φιλίππειο» στον πιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος!!

Στηρίζουμε όλοι μαζί την ανδρική ομάδα του Συλλόγου με αντίπαλο τον Δούκα στην 6η και τελευταία αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Handball Premier!!

Σάββατο 26/3/2022

Ώρα 12:30 στο «Φιλίππειο»

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

*Λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19, η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά μόνο σε εμβολιασμένους (με πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ) και νοσήσαντες (με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ).

Οι ανήλικοι έως 17 ετών, πρέπει να φέρουν αρνητικό self test της ίδιας ημέρας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb