Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε ματς θρίλερ πέρασαν από το Αμύνταιο τα κορίτσια του Φίλιππου Βέροιας

Σε ματς θρίλερ πέρασαν από το Αμύνταιο τα κορίτσια του Φίλιππου Βέροιας

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο Αμύνταιο, με τον Φίλιππο Βέροιας να επικρατεί στο φινάλε με 27-26 των τοπικών Ελπίδων, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας χάντμπολ των γυναικών.

Την πρωτοβουλία των κινήσεων ανέλαβαν στην έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχες και κατάφεραν να διατηρήσουν προβάδισμα δυο τερμάτων, 9-7 μέχρι το 20'. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτριες του Χαραλαμπίδη αφυπνίστηκαν και με εντυπωσιακό σερί 1-8, πήγαν στα αποδυτήρια στο +5 (10-15).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες αρχικά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και κράτησαν σχετικά εύκολα την πρωτοπορία στο σκορ, 15-21 στο 40', δείχνοντας παράλληλα πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στο επόμενο πεντάλεπτο ωστόσο οι ''ερυθρόλευκες'' έχασαν την συγκέντρωση τους και η ομάδα του Αμύνταιου πλησίασε σε απόσταση βολής, 21-22 στο 45'. Η αναμέτρηση πήρε φωτιά και όλα έδειχναν πως θα οδηγηθεί σε φινάλε θρίλερ. Οι παίκτριες του Μόσχου πήραν προβάδισμα με 26-25 στο 55' και βρέθηκαν πολύ κοντά στην επικράτηση.

Τα κορίτσια του Φιλίππου όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στο τελευταίο πεντάλεπτο και με δυο τέρματα κατάφεραν κυριολεκτικά να αποδράσουν από το Αμύνταιο, με τελικό σκορ 26-27.

Πέτυχαν έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και συνεχίζουν να βρίσκονται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 4 βαθμούς.

Εξαιρετική στο επιθετικό κομμάτι η Νικολοπούλου φτάνοντας σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (11), ενώ την ακολούθησαν Παπαδοπούλου και Γιαννοπούλου που πέτυχαν από 6.

Πεντάλεπτα: 2-1, 5-3, 8-6, 9-7, 9-10, 10-15, 12-17, 15-21, 21-22, 22-24, 26-25, 26-27
Διαιτητές: Πήτας - Αγγελίδης
Δίλεπτες: 2-3 , Πέναλτι: 6/6 - 3/5

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (ΜΟΣΧΟΣ): Πανταζή Π. 3, Τουρούτογλου, Τερζή, Μίτις 1, Καλόθεου, Βασιλείου 8, Ντίνα 3, Αντωνιάδου, Κουτσουρίδου, Μπουρή, Κακλίδου 1, Παρχαρίδου 2, Ελευθεράκη, Πανταζή Σ. 8.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ): Τσαγερά, Τζουβάρα, Παπαδοπούλου 6, Βαλκαφώτη, Δημητρίου 1, Θεοδωρίδου 2, Γιαννοπούλου 6, Σιαράφη, Παναγιωτίδου, Σαρρηγιαννίδου 1, Σιώπη, Καραμήτσου, Ιωακειμίδου, Νικολοπούλου 11.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS