Εκτύπωση αυτής της σελίδας
''Καταιγίδα'' τα κορίτσια του Φιλίππου 30 - 14 τον Ζαφειράκη!

''Καταιγίδα'' τα κορίτσια του Φιλίππου 30 - 14 τον Ζαφειράκη!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το ντέρμπι της Ημαθίας τα κορίτσια του Φίλιππου Βέροιας, καθώς συνέτριψαν με 30-14 τον Ζαφειράκη Νάουσας στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας χάντμπολ των γυναικών.

Οι παίκτριες του Χαραλαμπίδη ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και με τρομερή ενέργεια στην άμυνα, προηγήθηκαν με 5-0 στο 10' και έδειξαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πως θα έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση νίκη.

Στα επόμενα λεπτά και παρότι δεν βρήκαν αρκετές λύσεις στην επίθεση, συνέχισαν να είναι αποτελεσματικές στα αμυντικά τους καθήκοντα και κράτησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα τους, 10-5 στο 25'. Στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου μάλιστα, έτρεξαν ένα μικρό σερί 4-2 και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 7 τερμάτων, 14-7.

Στην επανάληψη ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους και έφτασαν γρήγορα σε διψήφια διαφορά, 21-10 στο 40'. Στην αντίπερα όχθη τα κορίτσια του Ζαφειράκη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους, δεν έδειχναν ικανά να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Έτσι τα επόμενα λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις ''ερυθρόλευκες'' να φτάνουν εύκολα και δίκαια στο εμφατικό 30-14 και να δείχνουν από νωρίς πως συγκαταλέγονται στα φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Ναουσαίες από την πλευρά τους έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, ο Παπουτσής ωστόσο θα χρειαστεί να δουλέψει πάνω στη διάρκεια και τη συγκέντρωση, ώστε στα επόμενα παιχνίδια οι παίκτριες του να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κορυφαίες για τις νικήτριες οι Βαλκαφώτη και Γιαννοπούλου που πέτυχαν από 7 τέρματα, ενώ από τις φιλοξενούμενες ξεχώρισε η Παπαφώτη με 8.

Πεντάλεπτα: 1-0, 5-0, 8-2, 9-4, 10-5, 14-7, 17-9, 21-10, 25-11, 27-11, 29-12, 30-14

Διαιτητές: Μαυρίδης - Λάσκαρης

Δίλεπτες: 4-0 , Πέναλτι: 4/4 - 1/3

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ): Τσαγερά, Τζουβάρα 1, Παπαδοπούλου 6, Βαλκαφώτη 7, Δημητρίου, Θεοδωρίδου 5, Γιαννοπούλου 7, Σιαράφη 1, Παναγιωτίδου, Σαρρηγιαννίδου 1, Παπά 1, Σιώπη, Σιδηροπούλου 1, Πασχαλίδου, Ορφανίδου.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ): Κοτζαχρήστου, Παπαφώτη 8, Ψαρρά 1, Κώστα 2, Καϊμακάμη, Ντερβίσι, Μισιρλή, Τζιάτζιου, Κυριακίδου 1, Μαργκιοκάι, Αχμέτι, Αλαϊτσι 2.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS