Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας στον Ζαφειράκη

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας στον Ζαφειράκη

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη, που κυκλοφόρησαν μόλις πριν λίγο καιρό Απευθυνόμενες σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Η επιτροπή του τμήματος αποφάσισε, την φετινή σεζόν που η ομάδα θα αγωνίζεται εκ νέου στη μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ, οι κάρτες φιλάθλων (διαρκείας) να είναι χωρισμένες στις δύο κατηγορίες, χρυσής και αργυρής κατηγορίας με ξεχωριστή τιμή και παροχές για κάθε κατηγορία.

Οι «χρυσές» κάρτες είναι στην τιμή των 80 ευρώ και οι κάτοχοι τους θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλους τους αγώνες της HandballPremier που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Νάουσας και αριθμημένη θέση σε καρεκλάκι στο κέντρο της κερκίδας.

Οι «αργυρές» κάρτες είναι στην τιμή των 40 ευρώ και οι κάτοχοι τους θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου σε όλους τους αγώνες της HandballPremier (A1) που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Νάουσας.

H κατηγοριοποίηση των καρτών φιλάθλων για την ερχόμενη σεζόν, στις δύο κατηγορίες που αναφέρθηκαν, θέλει να κάνει όλη την πόλη και τον καθένα ξεχωριστά, συμμέτοχο στη φετινή προσπάθεια του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ.

Γίνετε ο συμπαίκτης της κερκίδας που θέλουμε να έχουμε!

*Πληροφορίες:6948542905 (Θεολόγης), 6983312234 (Φώτης), 6986002844 (Γιώργος)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS