Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συμφωνία ΟΧΕ- ΕΡΤ

Συμφωνία ΟΧΕ- ΕΡΤ

Σε προφορική συμφωνία με την ΕΡΤ έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2021-2022

Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί θα είναι πιθανότατα το Ολυμπιακός- Διομήδης Άργους για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΟΧΕ και ΕΡΤ βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε να υπάρξει μία σταθερή μέρα και ώρα κάθε εβδομάδα για τους τηλεοπτικούς αγώνες χάντμπολ.

Η συμφωνία όπως και πέρσι περιλαμβάνει ένα παιχνίδι της Handball Premier κάθε εβδομάδα, τους εντός έδρας αγώνες των Εθνικών ομάδων Ανδρών- Γυναικών, καθώς και επιλεγμένα παιχνίδια της Α1 Γυναικών και του Κυπέλλου Ανδρών- Γυναικών.

Είναι πολύ σημαντικό σε μία εποχή μεγάλης αβεβαιότητας ότι το άθλημα βρήκε και φέτος τηλεοπτική στέγη και μάλιστα σε ανοιχτό κανάλι, ώστε να μπει στα σπίτια όλων των φιλάθλων.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS