Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνεχίζει στον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ο Σοφοκλής Τσάτσας

Συνεχίζει στον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ο Σοφοκλής Τσάτσας

H ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίαςμε τον έμπειρο Ναουσαίο πιβοτ Σοφοκλή Τσάτσα!

Ο Σοφοκλής αγωνίστηκε στην ομάδα την περασμένη αγωνιστική σεζόν, προερχόμενος από μεγάλες ομάδες τις Handball Premier στις οποίες αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια. Κατά την περασμένη αγωνιστική χρονιά αποτέλεσε παράγοντα σταθερότητας για την ομάδα μας καθώς σε όλα τα παιχνίδια είχε μια σταθερά υψηλή απόδοση!

Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ζαφειράκη ο Σοφοκλής δήλωσε: "Για εμένα ο Ζαφειράκης είναι η οικογένεια μου και δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι! Δείξαμε καλό πρόσωπο την περασμένη σεζόν και πιστεύω πως θα πετύχουμε και τους στόχους της επόμενης χρονιάς με πολύ δουλειά. Ελπίζω να μπορέσουν και οι φίλαθλοι της πόλης μας να μας στηρίξουν και από κοντά, κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ! Χρειαζόμαστε την πόλη στο πλευρό μας!".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb