Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Χασιώτη
  • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1069 φορές

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Χασιώτη

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε στις 5.30 μ.μ απο τον Ι.Ν. του Αγ. Αντωνίου τον Γιάννη Χασιώτη, τον 38χρονο επιχειρηματία και πρόεδρο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΒΕΡΟΙΑ 2017.

Εκατοντάδες στεφάνια από συγγενείς συνεργάτες και φίλους γιατί είχε πάρα πολλούς ο Γιάννης Χασιώτης και οι οποίοι βρέθηκαν για τον τελευταίο χαιρετισμό. 

Ένα βουβό κλάμα... απλώθηκε τόσο στον Ιερό Ναό όσο και στον αυλόγυρο του Πολιούχου της πόλης μας κατά την μεταφορά του φερέτρου προς την νεκροφόρα.

Εκεί και οι παίκτριες της ομάδας χάντμπολ με τον προπονητή τους, που βροντοφώναξαν το "Βέροια", όπως και φίλοι του από τα χρόνια που ο Γιάννης ήταν παρόν σε όλα τα παιχνίδια της "Βασίλισσας του βορρά" σε όλες τις κατηγορίες, φώναξαν το σύνθημα "Γιάννη ψυχάρα για πάντα Βεροιάρα".

Φυσικά το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την σημαία της Βέροιας, της αγαπημένης του ομάδας, που ίδρυσε πριν από τέσσερα χρόνια και την οδήγησε και στην Ευρώπη. 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η σύζυγος του και οι άλλοι συγγενείς.

Καλό παράδεισο Γιάννη... θα λείψεις από την οικογένεια σου τους φίλους και την αγαπημένη σου ομάδα... 

πηγή: laosnews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb