Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Περίπατος» της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Λετονία - Με το... ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση

«Περίπατος» της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Λετονία - Με το... ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση

Με το... ενάμιση πόδι βρίσκεται η Εθνική Γυναικών της Ελλάδας στην 2η προκριματική φάση του EURO 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε πολύ εύκολο απόγευμα με αντίπαλο την Λετονία, στην Βέροια και επικράτησε με 17-34 πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη διαδοχική της νίκη, έπειτα από την χθεσινή (04/06) κόντρα στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη, στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης (2ος όμιλος) της διοργάνωσης.

Αύριο (06/06, 15:00, ERTFLIX), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, από την οποία, για να αποκλειστεί, θα πρέπει να ηττηθεί με τουλάχιστον 7 τέρματα. Ωστόσο, σε περίπτωση νίκης της Βοσνίας επί της Λετονίας, η Εθνική θα προκριθεί ακόμη και αν ηττηθεί με 8 γκολ από την Ιταλία. Σε περίπτωση νίκης της Λετονίας επί της Βοσνίας, τότε ακόμη και ένας πόντος θα είναι αρκετός για την Γαλανόλευκη κόντρα στην Ιταλία.

Μετά από το 15ο λεπτό η Εθνική μας ομάδα άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ, καθώς σ' εκείνο το σημείο είχε ήδη «χτίσει» διαφορά 6 τερμάτων (5-11). Η Λετονία, που είχε διαθέσιμες 14 παίκτριες, δεν προέβαλε αντίσταση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και η Γαλανόλευκη σταδιακά διηύρυνε την διαφορά στο σκορ, με αποτέλεσμα στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου να προηγείται με 8-17.

Στην επανάληψη, η Εθνική μας, η οποία διατηρούσε ισχυρό προβάδισμα, διαχειρίστηκε το παιχνίδι, έκανε ροτέισον και συνέχισε να επιβάλλεται των αντιπάλων της, στις οποίες δεν άφησε περιθώρια. 

ΛΕΤΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 17-34

ΛΕΤΟΝΙΑ: Νταντάλεβα, Νικολάγιεβα 2, Σαβτσένκο, Τσιμπούλσκα 4, Αζάρε 2, Κουκουράνε 3, Σεργκέγιεβα, Τεϊκμάνε, Κοκίνα, Μίνοβα 3, Ζαχαράνε, Ντζενίτε 3, Κρόλε, Ντανιλένκο

ΕΛΛΑΔΑ: Τσάκαλου 4, Ζυγούρα, Μ. Κεπεσίδου, Παναγιωτίδου 3, Γκάτζιου 4, Μακρή, Ανδρίτσου 4, Χατζηπαρασίδου 2, Στουγιαννίδου 3, Αργυροπούλου 1, Ν. Κεπεσίδου 2, Ζηνωνίδου 1, Κωστοπούλου 1, Ζένελι 5, Βασιλειάδου 4, Μάστακα 

Διαιτητές: Γιόβτσεβ - Γιόντσεβ (Βουλγαρία), Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 3/6-3/4 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS