Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών 2020-2021 - Η προκήρυξη

Σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών 2020-2021 - Η προκήρυξη

Δέκα ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο 35ο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις, την Α’ φάση (17-18 Απριλίου), την Β’ φάση (24-25 Απριλίου)και το Final-4.

Οι ομάδες, μεταξύ των οποίων και η ΒΕΡΟΙΑ 2017, που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι: ΠΑΟΚ Mateco, ΒΕΡΟΙΑ 2017, ΑΕΠ Honda Πανόραμα, AΕΣΧ Πυλαίας, Εθνικός Κοζάνης, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Βορράς), ΟΦΝ Ιωνίας, Αθηναϊκός, ΓΑΣ Καματερού και Αναγέννηση Άρτας (Νότος).

Η  κλήρωση  του Κυπέλλου  θα πραγματοποιηθεί ΣΉΜΕΡΑ Τρίτη 13 Απριλίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της στα γραφεία της ΟΧΕ χωρίς την παρουσία εκπροσώπων σωματείων λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας για τον Covid19 και για το λόγο αυτό θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω Zoom.

Στην Α’ φάση  οι ομάδες θα τοποθετηθούν βάσει γεωγραφικών κριτηρίων Βορράς – Νότος. Οι 6 ομάδες του Βορρά μετά από κλήρωση, θα σχηματίσουν 2 ζευγάρια. Οι νικήτριες ομάδες και 2 που θα προκριθούν χωρίς αγώνα προκρίνονται στην επόμενη φάση. Οι 4 ομάδες του Νότου  θα σχηματίσουν 2 ζευγάρια μετά από κλήρωση και οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο Final 4.

Στη Β’ φάση (μόνο Βορράς) οι 2 νικήτριες ομάδες και οι 2 ομάδες που είχαν περάσει χωρίς αγώνα, μετά από κλήρωση,  σχηματίζουν 2 ζευγάρια  και οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο Final 4.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος θα συμμετάσχει στο «ΕHF European Cup» της επόμενης περιόδου. Στην περίπτωση που Κυπελλούχος Ελλάδος αναδειχθεί ο πρωταθλητής τότε η φιναλίστ ομάδα του τελικού του Κυπέλλου θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και αν το ζευγάρι του τελικού είναι ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής τότε στην Ευρώπη θα βγει η τέταρτη ομάδα της Α1 Γυναικών.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS