Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ τιμά τα 200 χρόνια της εθνικής παλιγγενεσίας

Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ τιμά τα 200 χρόνια της εθνικής παλιγγενεσίας

Με ανακοίνωσή του ο Ζαφειράκης Νάουσας, κάνει γνωστή την συνεργασία του με την Επιτροπή Μνήμηs 1821-2021. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία του συλλόγου μας E.Γ.Σ.Ν. «Ζαφειράκης» και της Επιτροπή Μνήμηs 1821-2021!

Σκοπό της συνεργασίας μας αποτελεί να εορτάσουμε συμβολικά τα 200 χρόνια της εθνικής παλιγγενεσίας το προσεχές διάστημα, τιμώντας την μνήμη & τις αξίες τω ηρώων μας. Μέσα στα πλαίσια αυτά, σε έναν επετειακό αγώνα χάντμπολ, εντός του προσεχούς διαστήματος (εφόσον επιτραπεί αθλ. δραστηριότητα λόγω πανδημίας) ο σύλλογος μας:

α) Θα φέρει στην εμφάνιση του το λογότυπο 1821.com.gr που είναι ο ιστοτόπου της Επιτροπής Μνήμης 1821- 2021.

β) Μια φανέλα του συλλόγου θα βρεθεί στον μουσειακό χώρο που ετοιμάζουμε για το 1821 στην Β. Ελλάδα στην θεματική ενότητα Αθλητισμός & 1821.

γ) Η Επιτροπή Μνήμηs 1821-2021 θα παρέχει προς τον σύλλογο & τις ακαδημίες του μια ειδική συλλεκτική έκδοση τόσο ηλεκτρονικά , όσο & για την βιβλιοθήκη του με τίτλο «Το άγνωστο 1821 σε Μακεδονία & Θράκη».

Με σεβασμό στην ιστορική μνήμη,

Εκ της Επιτροπής Μνήμης 1821-2021,

Για το Δ.Σ. Ε.Γ.Σ. Νάουσας Ζαφειράκης,

η πρόεδρος Δέσποινα Ράλλη

ο Γεν. Γραμματέας Νικόλαος Μπάμπος.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS