Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Δηλώσεις του Κώστα Τούτση για το παιχνίδι με την Πυλαία

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Δηλώσεις του Κώστα Τούτση για το παιχνίδι με την Πυλαία

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ το Σάββατο αγωνίζεται στην Πυλαία για την 8η αγωνιστική της Handball Premier.

Το μεταξύ τους πρώτο παιχνίδι στον Β’ όμιλο είχε έρθει ισόπαλο 28-28. Η Πυλαία έχει 6 βαθμούς και η Βεροιώτικη ομάδα 5.

Ο προπονητής του Φίλιππου, Κώστας Τούτσης, δήλωσε στο e-handball.gr:

«Χρειαζόμαστε τους δύο πρώτους αγώνες όλες οι ομάδες για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε και να βρούμε ρυθμό. Παρότι κάναμε προπονήσεις δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε φιλικά για να δούμε την κατάσταση της ομάδας αγωνιστικά. Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία γιατί είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες. Εύχομαι για όλους τους αθλητές να μην έχουν τραυματισμούς.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε ξανά. Αν κάνουμε τον απολογισμό του πρώτου γύρου, νομίζω είμαστε σε κατάσταση να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στην 3άδα και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο τερματοφύλακας της Πυλαίας, Ανδρέας Ορφανουδάκης, δήλωσε στο e-handball.gr:

«Αρχικά να ευχηθώ σε όλους τους συναθλητές μου καλή επανέναρξη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Eίναι μια περίεργη χρονιά, παρόλα αυτά καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε και να ανταποκριθούμε σε αυτό το δύσκολο έργο.

Μέσα σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες εμείς προσπαθούμε ανα διατηρούμε το αθλητικό μας επίπεδο, η ομάδα μου έχει προετοιμαστεί για την επανέναρξη και την μη απαξίωση του πρωταθλήματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Πυλαίας που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS